Total økonomistyring for vinduespudsere og polermestre


SBS:Puds er et specieludviklet system til at administrere vinduespudser-virksomheder. Som vinduespudser har man ofte over flere hundrede kunder, som der skal faktureres og følges op på. Det kan ikke alene være en stor udfordring at administrere, men det er også tidskrævende. SBS:Puds løser alt dette og mere til: Det er nemlig samtidig også et komplet økonomisystem, der kan håndtere hele virksomhedens regnskab – fra bogføring og fakturering til udarbejdelse af finansregnskaber med moms- og årsregnskab. 

 

Gør din forretning enklere

I SBS:Puds udskriver du dine fakturaer på én gang – uanset om det 100 eller 10.000. På fakturaen står der, om kunden i forvejen skylder penge fra sidste gang. Du behøver altså ikke at huske på restancer, systemet husker det for dig. Nu kan der selvfølgelig være tale om en forglemmelse fra kundens side, og så kan I aftale videre, hvornår betalingen skal ske – men der kan også være tale om en dårlig betaler, og dermed sparer du og dine medarbejdere meget tid og arbejde, fordi systemet meget hurtigt afslører dårlige betalere.

 

Ruter og ydelser

Det er nemt at opbygge ruter i SBS:Puds. Og ruter kan have lige så mange kunder, som det passer jer. Ønskes ordenen på en rute ændret, er det blot at trykke på en kunde og frigive kunden på den plds, den nu skal indtage. 

Det er også muligt at oprette et uendeligt antal ydelser for pr. kunde. Samtidig kan du oprette periodiske ydelser, sådan at systemet husker, at du kun skal pudse hver 2., 3. eller 4. gang indvendigt. Du kan ligeledes også angive engangsydelser, som skal med næste gang eller fx de 3 næste gange.

 

Nem bogføring

På givne tidspunkter kan du gå ind i din netbank og hente betalinger siden sidste overførsel fra banken. Når du har importeret posteringerne i SBS:Puds, bliver betalingerne automatisk bogført i systemet. Det sparer din virksomhed for meget administration og ekstra tidsforbrug. 

 

Fakturering og rykkere

Det er nemt at udskrive samtlige fakturaer på en rute eller til flere ruter på et øjeblik. Din virksomhed kan både udskrive fakturaer på papir, e-mail eller til det offentlige som EAN. Og selvom du pudser hver uge, kan du selvfølgelig vente med at udskrive fakturaen til måneden eller kvartalet er slut.

Du kan både sende rykkere via mail og sms. Begge dele er langt billigere end papir-rykkere. Det er også muligt at sende fakturaer til det offentlige via OIOXML/OIO.

 

Frihed til masser af brugere

SBS:Puds kan køres fra en remote pc. Det betyder, at du kan tage det med på din bærbare på farten og arbejde i systemet, uanset hvor du befinder dig. Du skal bare være koblet op på nettet. Bemærk dog, at systemet ikke kan afvikles fra iPad, iPhone eller Android.

Det er muligt at have flere brugere, som fx kan printe fakturaer fra deres egne printere og efterfølgende rette til eller addere til deres ture. Alt, der bliver ændret på en kunde, bliver skrevet ind i en log, som administratoren kan følge med i.

Det får din virksomhed også

 • Brugerundervisning
 • Servicekontrakt
 • Programopdateringer
 • Konvertering fra Concorde, Navision, Pcplus etc.

 

Få en demonstration

Kontakt os nu, så giver vi dig gerne en demonstration af vores software.

Få et tilbud!

Vil du ha' et uforpligtende tilbud på vores software til totalstyring af din virksomheds økonomi?

Så kontakt os, og vi ringer tilbage inden for kort tid!

Vores referencer

Disse virksomheder bruger i forvejen SBS:Puds

 • Polermestrene, Ishøj
 • TopClean, Bjæverskov
 • Bojes Pudsning, Ålsgårde
 • Kristian Pedersen, Helsingør
 • Svaneringen, Hellebæk
 • MåtteXpressen, Køge
 • Thy Glasservice, Hanstholm

Vi har mere end 200 andre referencer inden for andre brancher.

Pris

 • Installation
 • Undervisning
 • Import af kunder fra fremmede systemer
 • Individuel opbygning af samtlige formularer i systemet (fakturaer, kontoudtog, rykker m.m.)
kr. 8000,-
Pris pr. måned kr. 650,-