Reference: Karl-E Glas Roskilde


KARL E’s GLAS har igennem en lang årrække anvendt GlasData og Finn Levinsen Aps. har været vor primære samarbejdspartner indenfor økonomi og administrations systemer.

En af forudsætningerne for, at vi kan drive en moderne og effektiv håndværksvirksomhed, er at vore IT systemer konstant  er i dynamisk process. 

 Finn Levinsen’s GlasData program lever på alle områder op til vore krav om udvikling, tilpasning og ikke mindst sikkerhed omkring håndtering og opbevaring af data.

Som brugere af GlasData oplever vi stor interesse og respekt  omkring vore specifikke ønsker og idéer til den løbende udvikling af programmerne.  Konsulentstaben  i Finn Levinsen Aps. er sammensat af særdeles kreative, specialiserede og kompetente medarbejdere på alle alderstrin, som betyder, at omgangsformen er afslappet uden at miste seriøsitet.  Vi oplever en udstrakt  service i det daglige arbejde og support  bliver ydet meget hurtigt og omsorgsfuldt

Ved udarbejdelse af løbende rapporteringer og årsrapporter til offentlige myndigheder udtrykker vore revisorer stor tilfredshed med GlasData’s materiale.

KARL E’s GLAS og Finn Levinsen Aps. ser frem til at fortsætte det givende og resultatorienterede samarbejde.