Spar portoen – send fakturaer som e-mail


Skrevet af Dennis Frislev den 06/10/2010

Det er både dyrt, besværligt og tidskrævende at sende fakturaer med posten – og fra 1. april 2010 stiger priserne på porto yderligere.  Mange af vores kunder har derfor efterspurgt en mulighed for at sende fakturaer via email, og det kan nu lade sig gøre med vores nye mailmodul til GlasData.

Ligesom at udskrive almindelige fakturaer

Vi har gjort det helt enkelt at opsætte og gennemføre udsendelser af fakturaer via e-mail. Det eneste du skal gøre er at gå ind på kundens kartotekskort, vælge at  fakturering skal ske via e-mail, og sætte e-mail adressen ind. Begge felter skal naturligvis være udfyldt. Næste gang du udskriver fakturaer, vil der automatisk blive afsendt fakturaer til disse kunder. Fakturaen vedhæftes som en pdf-fil i e-mailen.

Hvad kræver det?

Inden vi kan gå i gang, skal vi bruge nogle informationer fra dig.

  • Vi skal vide, hvilken e-mail I vil afsende fra.
  • Når vi afsender en faktura, sendes der automatisk en kopi til din virksomhed. Vi skal vide, hvilken e-mail adresse vi skal sende kopien til. Det kan sagtens være den samme e-mail, som I afsender fra. Kunden kan ikke se, at I modtager en kopi af fakturaen, da vi sender som "bcc" (blind carbon copy).
  • I skal skrive en standard tekst, der indsættes i alle e-mail. Teksten bør indeholde generelle informationer, som fx virksomhedens adresse, telefonnummer m.m. Der er kun tale om ren tekst, der kan altså ikke indsættes grafik eller logo.
  • I skal have installeret et tredjeparts-produkt (BioPdf), som vi leverer og installerer (begge dele er inkluderet i prisen).
  • I skal kører Windowsprint. Er du i tvivl hvorvidt du gør det, kan du bare kontakte os.

Store besparelser i forhold til traditionel post
Der er mange penge at spare ved at udsende fakturaer via e-mail. Overvej fx følgende regnestykke (priserne er selvfølgelig vejledende og varierende, men de er nok ikke helt forkerte): 

Konvolut med logo til afsendelse af fakturaer 2 Kr.
Porto 8 kr.
Pakning, frankering, og levering af fakturaer 4 kr.
Brevpapir og toner 1 kr.
I alt pr. faktura 15 kr.

I modsætning til ovenstående koster mailmodulet til GlasData en engangsydelse på 2.900 kr. ekskl. moms, som dækker udvikling, installation, opsætning og test. Derudover skal din virksomhed betale 75 kr. ekskl. moms om måneden – en ydelse som dækker fremtidig udvikling af modulet og opgraderinger – vi planlægger bl.a. at kunne udsende rykkere og kontoudtog via e-mail. Når engangsydelsen er tjent ind, kan mailmodulet altså betale sig efter udsendelse af blot 6 fakturaer om måneden.

Hvordan kommer vi i gang?
Udfyld nedenstående felter og send jeres informationer til os. Derefter vil I blive kontaktet omkring et tidspunkt for installation og opsætning af modulet.

Nyheder


FL:Tools app

  GlasData bevæger sig ud på mobile platforme. I det seneste år har vi udviklet intenst på af...

Skrevet af Line Frislev den 27/06/2019


Hvad vi udvikler lige nu...

  Vores Glas Data app er under konstant udvikling! Kunne du tænke dig at følge lidt med...

Skrevet af Line Frislev den 20/06/2019

Forum


Hvordan bruger jeg funktionen på finanskonti med alternativ momsprocent?

I sommeren 2014 er indført flere nye funktioner i bogføringen vedrørende moms. En af dem...

Skrevet af Lars-Bo Jørgensen den


Hvordan danner jeg filer til revisoren?

Dette kan gøres på to måder: [u]1 - Kommaseparerede filer.[/u] Gå ind i Udskrifter, Finans, Rapportering og...

Skrevet af Lars-Bo Jørgensen den